Jeugdbrandweer
Apeldoorn

Voorwoord

Hartelijk welkom op onze website. Wij proberen hier een zo goed mogelijk beeld te geven wat wij als jeugdbrandweer Apeldoorn allemaal doen. Tevens hoop ik dat jullie onze website regelmatig gaan bezoeken.

Jeugdbrandweer Apeldoorn is een onderdeel van de veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland (VNOG). De VNOG telt in totaal vijf jeugdbrandweerkorpsen te weten Putten, Harderwijk, Apeldoorn, Zutphen en Oost Gelre (Groenlo /Lichtenvoorde).

Als jeugdbrandweer maken wij onderdeel uit van de dienst brandweer. Dit resulteert in een actieve samenwerking tussen met name afdeling training & opleiding en de vrijwillige brandweerkorpsen uit ons brandweercluster.

Naast onze oefenochtend kan je ons regelmatig vinden bij opendagen van brandweerkorpsen, buurtevenementen en andere activiteiten in ons cluster. Ook worden wij regelmatig gevraagd ondersteuning te leveren bij oefeningen bijvoorbeeld bij natuurbrandoefeningen, realistische trainingsdagen en multidisciplinaire oefeningen.

Ik hoop dat je onze website met regelmaat zal bezoeken. En niet alleen onze website maar ook onze facebookpagina. Hier zullen wij regelmatig updates plaatsen over onderwerpen waarbij jeugdbrandweer Apeldoorn betrokken is.

Lijkt het je leuk om naar het zien van de website het brandweervak te leren, en ben je tussen de 12 en 14 jaar oud. Vul dan snel het aanmeldingsformulier in en wij zullen contact met je opnemen.

Met vriendelijke groet,

Voorzitter Jeugdbrandweer Apeldoorn

© Jeugdbrandweer Apeldoorn 2012-2016